Thursday, July 29, 2010

RF in a hospital



Abobok a.k.a RF masuk wad sebab asthma, kene sedut gas every 2hours

Sambil menunggu dapat bilik

Mr. Rabbit sahabat yang setia sentiase berada dimana2 abobok berada



Sedang elok2 dukung RF
tetibe...
Nurse: (sambil memandang aku) Puan..boleh naik wad sekarang ye
Aku: Aaaa...ok (mate terkebil kebil sambil memandang si mamu yang tesengih2)
Dalam lif
Nurse:(becakap dgn aku) Puan,,nanti jangan lupe isi borang ni ye..
Aku: Aaaa...ok (mate terkebil kebil sambil memandang si mamu yang wat bodo, seolah2 mcm bukan anak die)

Sabo jelahh
Mungkin, petande yang mengatekan bahawasanya:
"DAH NAK DEKAT LAH TUUU~~"
Yahoooo ..sewonoknyee










Haaaaaa...sedapnye dapat bareng kat katil spital ni...lamo dah tak ghaso



Ni sakit ke tak budak nii~~~`


Haa ni die, Tok Shukor and Nek Yah yang selalu jage aku dikale nenek aku bz.. bz ape??tak tau lau die bz ape...and diorang mesti dtg visit aku dikale aku tak sehat..Thanx a lot to both of u guys..

Pengunjung tetap RF

Sehat pulak ko ye dalam wad ni


Amek gamba dgn maklong
Weeeeeee!!!

1 comment:

  1. macam jenal je mr. rabbit tu kan..

    ReplyDelete