Tuesday, February 28, 2012

Spec baru lagi

Alkisahnye semalam..

Tgh tgk Sponge Bob, tetibe nak bukak spec and siap lipat2 lagi..lipat dahla mcm nak lipat kain, dahtu kembang la tangkai nye sebeloh..pastu suh aku pakai kan..dah pakaikan, mengamok pulak, sebab spec nye tu dah tak betol, tangkainye sebelah tak boleh selit belakang telinge mcm biase..menangis bukan main sbb nak tgk cartoon favourite nye tu tak nampak ler..ater nyee rabonnn..kesiaannn bibul (name baru). Yang aku ni, berdekah2 ketawe tgk die marah2 sbb spec die dah rosak..kesiann bibul...


Sudah hilang sabar nyee..

Rilex lagi..



Masih blh bersabar sbb sponge bob buat lawak barangkali..aku pon tak paham ape yg diketawekannye

Cool lagi...



Mule mengamok


Memule, tak sedar lagi spec die tu tak tak betol

Begini rupenye

Pagi tadi lepas breakfast kat McD, Alamanda, gi PJ, nk btulkan spec budak ni. Patah ater nyeee. Dilipat2 spec dgn excitednye and patah..Tepakse mintak tlg tok uncle utk drive ke PJ sbb nenek nyo tak tau jalan. Tq tok uncle!

Sementara tunggu nenek, minum2 dulu

Ni la spec sy yg baru..mcm atok punye jeee

1 comment:

  1. hahah..kesian bibul..adoyai..mcm2 la anok buah mu nih..

    ReplyDelete