Monday, May 17, 2010

Riyadh Firdaus


Kadang2 I gi swimming...rilex sikit...asek main dalam umah je..bowsan..I biase swim kat apartment nenek teh kat Bukit Tunku, kadang2 kat Equotorial Hotel je..depends lah kat mane org nak bawak..





I memang suke main kat tempat2 mcm nii..kate orang tu..adventure sikit





Ni zaman I suke pakai topi..
Tapi sekarang I dah dewase sikit..so I memang rimas pakai topi ni
Stokin pon I dah tak minat nak pakai..pantang betol kalau orang pakaikan I stokin






Pening lah spec aku niii!!!!


Terime lah lagu kesukaan yg aku suke denga..
Ni english version...yg melayu tu I tak berape understand lah..
Hope you guys enjoy it!!!






3 comments:

  1. abobok!!!geramnye akoooo!!!comei gilee!!!

    ReplyDelete
  2. huhuhuhuhu....nnti aku buh lagi gambaq dgn video

    ReplyDelete
  3. riyadh..lme xjmpe aunty kn?windunye kt riyadh

    ReplyDelete