Sunday, February 17, 2013

Finally

AKHIRNYEEEE!
Setelah 9 semester menyiapkan'nye'..akhirnye..hantar jugak kitab (bak kate sahab) aku ni..dengan ketebalan mencapai 400++ muko dan surat..sampai org kt kaunter sekretariat tanye aku..'phd ke?..tebal nye'...aku kate..'taklah, master jee'..Punye excited bile JL habaq, sy nak u submit sem ni jugak! Tapi takpelah walaupon tak sempat habis check sume..nggak punya uwang lagi mau bayarin yuran nya..

Tak sabo nak anto...sampai tersalah taip plak kat muke depannye..dah la buat 5 copy..bedebuk aku letak kt kaunter..dalm hati berkate..'Nah! hamek ni sumo..den tak sanggop nak tengok laie..loteh..daripade belaki satu..belaki duo, dah anak satu baghu nak anto..'

Tak taulah sape nak bace hasil karya den selamo berabad-abad ni...

2 comments:

  1. Congrats kak indahhhh .. den punyo xnampak Di mato laie ..haha

    ReplyDelete