Saturday, February 23, 2013

Pasta el pablo hablo diablo...

Bebalik keje je campak baju kt muke aku..mengamok aku satu dunie..namun begitu, hidangan tengahari tetap disediakan dengan penuh jiwe dan rage..iaitu seperti tertera di atas..


Pepagi td dah berbreakfast kat Insaf, Jalan TAR.. makan nasi beriani dan ayam gogheng..lupe plak nak amek gambo..sodap eh bukan main...Teringat kepada sng suami yg akan pulang dr kerje..nak masak ape ye..boring makan nasi je..So..watla aglio olio versi carbonara ciptaan sendirian berhad

Resepinye adelah:

Cairkan butter, then tumis Chopped garlic..banyak2 lg sedap..sprinkle sikit mixed herbs..masukkan Spring onion yg dihiris kasar2..pastu den lotak sour cream, then parmesan cheese...ini haruussss...dan akhir sekali season with black pepper and salt...

Kemudian, utk menambahkan keitaliannye..kite wat crouton..senang je

Cairkan butter..tunggu brown sikit..masukkan sekeping roti yg dipotong dadu..pastu masukkan dlm butter and goreng la sampai crispy utk ditabur ke atas pasta rekaan semate2 tadi..

Sedaaapp juaa..

No comments:

Post a Comment